Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer
Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer Emporio Armani EA 2389.Italy designer

Syze / Optike

Emporio Armani EA 2389.Italy designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Emporio Armani Model EA 2389

Ngjyra - gri metalizato

Masa - 50 - 16 - 135

Lloji - unisex

Materiali - Stainless steel

Syzet jane te shoqeruara me kuti dhe pecete pastrimi.