Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer
Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer

Syze / Optike

Gucci.G 8802.Italy designer

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë

Gucci Model G - 8802

Lloji - per femra
Ngjyra - kafe

Masa 52 - 18 -135

Materiali - metal whith plastic ( stainless steel

Syzet jane te paisura me kuti dhe pecete pastrimi