Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer
Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer Gucci.G 8802.Italy designer

Syze / Optike

Gucci.G 8802.Italy designer

nga Grepi Outlet

6.000 Lekë

Gucci Model G - 8802

Masa 52 - 18 -135

Lloji - per femra

Ngjyra - blu

Materiali - metal whith plastic ( stainless steel )

Syzet jane te paisura me kuti dhe pecete pastrimi.