Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer
Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer Emporio Armani EA 9379.Italy Designer

Syze / Optike

Emporio Armani EA 9379.Italy Designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Emporio Armani Model EA 9379

Ngjyra - metalizato .

Masa - 51 - 16 -140. gjysem skeleti

Lloji - per femra

Materiali - metal whith plastic ( stainless steel )

Syzet jane te paisura me kuti dhe pecete pastrimi.