Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer
Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer Emporio Armani EA1205.Italy Designer

Syze / Optike

Emporio Armani EA1205.Italy Designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Emporio Armani Model EA 1205

Ngjyra - e zeze

Lloji - per meshkuj

Masa 52 - 17 -140.

Materiali - metal whith plastic ( stainless steel )

Syzet jane te paisura me kuti dhe pecete pastrimi