Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bazat e kontabilitetit financiar

Libra dhe CD / Libra praktikë

Bazat e kontabilitetit financiar

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Prof. Dr. Jorgji Bollano

MSc. Elira Hoxha

Bazat e kontabilitetit financiar

Nr. i faqeve: 364

ISBN 978-99943-0-234-5

Çmimi: 1000 lekë