Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer
Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer Ray Ban RB 8609.Italy designer

Syze / Optike

Ray Ban RB 8609.Italy designer

nga Grepi Outlet

4.000 Lekë

Ray Ban - Model RB 8609

Masa 56 - 16 -140

Materiali - metal whith plastic ( stainless steel )

Ngjyra - te zeza per meshkuj.

Syzet jane te paisura me kuti dhe pecete pastrimi.