Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Heshtje e kthjellët

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Heshtje e kthjellët

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Enkelejda Kondi Masseboeuf

Heshtje e kthjellët
Poezi
Nr. faqe: 204
ISBN 978-99943-0-380-9
Çmimi: 700 lekë

ENKELEJDA KONDI MASSEBOEUF ka lindur në qytetin e Maliqit, Korçë (1972). Ka kryer studimet në Universitetin “Eqrem Çabej” në Gjirokastër, dega gjuhë-letërsi shqipe. Ka ushtruar profesionin e mësueses në vendlindje deri në largimin e saj në Francë, ku jeton e punon aktualisht.
Lidhjet e saj me poezinë janë të hershme. Ka qenë fituese e disa çmimeve letrare midis shkollave të mesme dhe si studente, si dhe ka botuar cikle me poezi në gazetat lokale.
Është autore e 4 vëllimeve me poezi:
“Ëndrra e një vajze”(2010)
“Shtegtim ndjenjash”( 2011)
“Loti është grua” (shqip-anglisht, 2012)
“Një vjeshtë pa ty” (2013)