Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shqiptarët

Libra dhe CD / Publicistikë

Shqiptarët

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Oliver Jens Schmitt

Shqiptarët
Një histori midis Lindjes dhe Perëndimit
Përktheu: Ardian Klosi
Nr. faqe: 208
ISBN 978-99943-0-289-5
Çmimi: 900 lekë

Shqiptarët janë populli më i madh me shumicë myslimane i Europës. Sot ata shtrojnë pyetjen se kujt i përkasin: botës islame apo Europës së krishterë? “Çështja shqiptare”, veçanërisht e ardhmja e Kosovës, ka vënë në punë edhe politikën europiane. Ky libër paraqet historinë e pasur dhe me ndryshime të shpeshta të shqiptarëve në Europën Juglindore nga antikiteti e deri më sot dhe krijon kështu një bazë për ta kuptuar më mirë këtë rajon.