Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
12 porositë  Arbën Xhaferit

Libra dhe CD / Libër Shqip

12 porositë Arbën Xhaferit

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Rudina Xhunga

Dymbëdhjetë porositë e Arbën Xhaferit
(Shqiptari që i mungoi këtij 100 vjetori)
Nr. faqe: 196
ISBN 978-99943-0-293-2
Çmimi: 800 lekë

Unë ju kërkoj falje që ndoshta u duk edhe ky ligjërim pedagogjik, por në këtë rast nuk di si të flas për shkak se është polarizuar Shqipëria në mënyrë të skajshme dhe me këtë gjuhë duhet t’i qasemi problemit pak nga pak, t’i qetësojmë gjakrat dhe të shikojmë ku është perspektiva. Perspektiva është aty para syve tanë, por ne nuk e shohim.
- Arbën Xhaferi