Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj
Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj Xhinse për Meshkuj

Veshje / Xhinse

Xhinse për Meshkuj

nga KJL & Co

2.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Xhinse për Meshkuj

Model : Adriatik Etan K48

Copë e trashë për sezonin e dimrit

Masat: 31, 32, 33, 34, 36, 38

Cmimi: 2.900 Leke