Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dashuri apo urrejtje

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Dashuri apo urrejtje

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Brunilda Zllami

Dashuri apo urrejtje
(Roman)
Nr. i faqeve: 232
ISBN 99943-33-42-9
Çmimi: 750 lekë

Enea nuk dinte më ç’të mendonte, madje i dukej se nuk e ndiente më veten aty. Ishte mes dy kohëve, duke u endur herë te njëra dhe herë tek tjetra, por tani e ndiente se duhej të zgjidhte të tashmen. E shkuara ishte tepër larg për t’u rikthyer. Kishin kaluar shumë vjet që kur kishin qenë shoqe. Mes tyre kishin bërë vend dashuria dhe urrejtja.
Po tani ç’ndienin për njëra-tjetrën, dashuri apo urrejtje?