Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shënimet e një gruaje

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Shënimet e një gruaje

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Teodor Keko
Shënimet e një gruaje
Roman
Nr. faqe: 208
ISBN 978-99943-0-374-8

Unë shkruaj tani vazhdimisht. Prish ato radhë ku gënjej dhe që dëshmojnë se i kam ende ca doza mashtrimi në gjak. Zgjeroj ato faqe ku nuk jam treguar maksimalisht e sinqertë. Shkruaj dhe prish... Dhe, teksa shkruaj, më mbushet mendja se kësaj pune unë vërtet i kam hyrë për të shpëtuar shpirtin tim, por ama edhe për t’iu vënë gishtin ca të tjerë njerëzve me pamje e jetë të rregullt, me rregullsi tejet të rregullt, që kanë, megjithatë, plot ditë kriminelësh në jetën e tyre.

Ja, Ana! Tani, m’u përgjigjni, ju lutem: pse e vramë?