Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Super sgrasant per friteze ne tableta

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

Super sgrasant per friteze ne tableta

nga Grepi Outlet

1.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Produkt qe arrin te heqe te gjtiha mbetjet e vajit the te ushqimeve te pjekura dhe te karbonizuara qe ngelen ne friteze pas

perdorimit te saj. Fale ekuilibrit te elementeve alkaline te forte Freefryer behet nje sgrasues shume i mire qe pastron por nuk

demton metalin. Vece elementeve alkalin ai permban edhe nje higjenizues special qe leshon klor per te dizinfektuar fritezen.

Vecse ne friteze mund te perdoret edhe si detergjent per lavastoviljen .

Sgrasant, pastrues dhe dizinfektues

MENYRA E PERDORIMIT: Hiqni vajin nga friteza dhe mbusheni ate me uje te paster. Me pas hidhni pastiljet ne uje sipas vellimit:

15 lt hidhni 2 pastilje, 25 lt hidhni 3 pastilje

Ngroheni ujin ne friteze dhe valojeni ate per 20 minuta. Me pas shkarkojeni ujin dhe shperlani fritezen me uje te bollshem

Konfecioni permban 15 pastilje

Vetem per perdorim Profesional