Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
C L I N S E C T

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

C L I N S E C T

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Duke aplikuar kete produkt cdo dite ne dysheme, parvaze dhe siperfaqe me pllaka, eliminojme papastertite dhe yndyren,

gjithashtu produkti krijon nje barriere kunder insekteve si milingona, bubureca, shumekembesh, furtare etj. Ky produkt ka ph

netral dhe vepron nepermjet nje kombinimi perfekt te alkooleve yndyrore te etoksiluar, sapuneve te kaliumit dhe perberes te

tjere te shtuar qe kane efekt shperberes (solvente). Keto te fundit sulmojne njollat dhe i shperbejne ato ne menyre efikase duke

i pastruar. Permban gjithashtu vajra esenciale me origjine bimore dhe me efekt te testuar ne largimin e insekteve.

Perdoret per pastrimin e drurit, plastikes, dyshemese, qeramikes, mermerit etj.

Eshte i domosdoshem per ambientet publike ne mes te gjelberimit ku jetesa e ketyre insekteve eshte me prezente.

MENYRA E PERDORIMIT: Hidhni dy tapa produkt ne 5 lt uje per te kryer nje pastrim te mirfillte dhe per te krijuar nje barriere

protektive ndaj insekteve. Mund te futet edhe ne sprucatore per tu aplikuar ne mure ku tendojne te grumbullohen merimanga

Vetem per perdorim Profesional