Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shampo per Tapet dhe Moket     PERSIANO Shampo per Tapet dhe Moket     PERSIANO
Shampo per Tapet dhe Moket     PERSIANO Shampo per Tapet dhe Moket     PERSIANO

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

Shampo per Tapet dhe Moket PERSIANO

nga Grepi Outlet

1.100 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Shampo detergjent qe bashkon vetine pastruese te alkanolamides me ate sgrasuese te izopropanolit. Fale shkumes se kalibruar

qe formohet, papastertite ngelin te pezulluara, duke bere keshtu me te lehte heqjen e tyre. Formula eshte e tille qe nuk lejon

grumbullimin e mbetjeve vajrore ose dhjamore, per te mundesuar nje pastrim efikas. Mungesa e perberesve agresiv ben te

mundur perdorimin e produktit pa pasur frike per demtimin e ngjyrave apo te fibrave.

I keshulluar sidomos per hotele, lavazhe, qendra publike ku prezenca e tapeteve eshte e larte

MENYRA E PERDORIMIT: Përgatitet një solucion me 50% produkt në ujë. Solucioni i përgatitur sprucohet mbi tapet dhe

fërkohet me furcë duke krijuar shkumë. Më pas lihet të thahet dhe hiqet me fshesë korenti. Solucioni mund të përdoret dhe në

makineri për larje tapetesh. Rekomandim: Përpara përdorimit është mirë që të bëhet një provë në një cep të tapetit.

Vetem per perdorim profesinal