Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Detergjent  I N T E R A U T O Detergjent  I N T E R A U T O
Detergjent  I N T E R A U T O Detergjent  I N T E R A U T O

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

Detergjent I N T E R A U T O

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Interauto perdoret per te pastruar dhe hequr njollat e tapicerise se makines, qofte ajo prej stofe apo lekure. Nuk e demton bojen e makines. Fale vetise shkumuese

te larte dhe prezences se alkoleve yndyrore te etoksiluar dhe asistuar Interauto eshte ne gjendje te heq njolla te cdo lloj

tipi pa qene agresive per siperfaqen, duke bere keshtu te mundur kursim kohe dhe parash.

Shume Ekonomik fale hollimit te tij te larte dhe shume i pershtatshem per lavazhet qe meren me larjen e tapicerise se makines.

MENYRA E PERDORIMIT: P ërgatitet një solucion 2-5% produkt me ujë të ngrohtë apo të ftohtë sipas llojit dhe konsistencës së papastërtisë

që duhet të hiqet. Produkti duhet të kalohet në mënyrë uniformë

Vetem per perdorim profesional.