Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
SGRASANT PER YNDYRERA TE DJEGURA   FLASH GRILL SGRASANT PER YNDYRERA TE DJEGURA   FLASH GRILL
SGRASANT PER YNDYRERA TE DJEGURA   FLASH GRILL SGRASANT PER YNDYRERA TE DJEGURA   FLASH GRILL

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

SGRASANT PER YNDYRERA TE DJEGURA FLASH GRILL

nga Grepi Outlet

2.200 Lekë
1.800 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Vecoria e Flash Grill eshte alkaliniteti i tij i larte qe mundeson eliminimin e yndyrerave, vajrave dhe dhjamrave mineral ose

vegjetal si dhe forca e tij ne pastrimin e mbetjeve dhe karbonizimeve te lendeve ushqimore gjate procesit te pjekjes. Kombinimi

i duhur mes hidroksidit te natriumit dhe acideve etero karbosilik i e ben qe te eliminoje mbetje dhe carbonizime te vjetra

me me shume shtresa. Fale gjendjes xhelatinoze, Flash Grill mund te aplikohet si ne siperfaqe horizontale ashtu dhe ne ato

vertikale sic jane furrat e pjekjeve.

U keshillohet restoranteve, hoteleve, furrave, pasticerive, rezidencave turistike, FastFoodeve, mensave, pjekesve te pulave, e cdo

lloj ambienti ku mundesohen karbonizimet e yndyrerave. Perdoret mbi furnella, furra, tepsite dhe Kontenitoret e furrave.

MENYRA E PERDORIMIT: Me ane te nje furce shtrijme prod mbi siperfaqe. E ngrohim deri ne 40-50 grade dhe e fshijme me

sfungjer . Shperlajeni siperfaqen me uje te bollshem.

Vetem per perdorim profesional.