Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
C L E A N W O O D DRU & PARKET C L E A N W O O D DRU & PARKET
C L E A N W O O D DRU & PARKET C L E A N W O O D DRU & PARKET

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

C L E A N W O O D DRU & PARKET

nga Grepi Outlet

1.800 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

D e t e r g j e n t p e r d r u d h e p a r k e t

Formula e tij e ben plotesisht te aplikueshem jo vetem ne parket por ne te gjitha llojet e drurit per nje veprimtari pastruese te

shpejte, efikase dhe me kohezgjatje te madhe.. Risia e formules se tij me baze Polietilenglikol formon nje shtrese mbrojtese te

padukshme dhe antireshkites qe ruan drurin ose parketin gjate shkeljes dhe perdorimit te tij. Perberja e tij e vecante ben qe ky

produkt ne gjendje me te perqendruar te perdoret si shkelqyes druri, ndersa ne hollime te metejshme eshte i pershtatshem per

te gjitha llojet e aplikacioneve per te cilat eshte ndertuar. Eshte i sigurte per operatorin sepse nuk permban substanca shperberese

(solvente) agresive dhe gjithashtu le pas nje arome lulesh qe zgjat shume.

Perdoret per pastrimin dhe shkelqimin e parketit dhe per pastrimin mobiljeve te drurit

MENYRA E PERDORIMIT: Per parket hollohet 4-10%, dhe 15% per mobiljet e drurit. Shperndahet me nje cope te zhytur ose

me sprucator ne rastin e mobiljeve

Vetem per perdorim profesional. Hotele, Restorante, Bare, Palestra, Mensa etj