Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit
Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit Xhinse per femra, Super Slim Fit

Veshje / Xhinse

Xhinse per femra, Super Slim Fit

nga KJL & Co

2.900 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Koleksioni Vjeshte - Dimer 2014-2015

Model: Sovjeta 16 45734 K256

Super slim fit

Masat: 22, 23, 24, 25, 26, 27

Cmimi: 2.900 Leke