Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014) PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014) PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014) PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014)
PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014) PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014) PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014) PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri  (12.11.2014)

Shërbime / Bileta Koncerti

PIANODROM Festivali më i Madh Ndërkombëtar në Shqipëri (12.11.2014)

nga Grepi Outlet

300 Lekë

PIANODROM, Festivali më i Madh Pianistik Ndërkombëtar në Shqipëri (Edicioni I dytë) nga 14 tetori e deri në 9 Mars 2015 sjell Laureantë të konkurseve Ndërkombëtare e Kombëtare nga: Germania, Italia, Austria, Rusia, Zvicra, Çekia, Malejzia, Sllovakia, Kroacia, Shqipëria.PIANODROM mePresidentMjeshtrin e Madh Aleksandër Peçi e Drejtor Artistik Etrita Ibrahimi vetëm brenda 2 vjetësh sjell 500 vepra për publikun duke pasuruar ndjeshëm Gjeostilistikën e Peisazhit muzikor shqiptar.27 koncerte 12 Mediume teorike, 280 vepra botërore e shqiptare, 76 vepra premiera botërore e mbi 40 koncertistë për 6 muaj, ftojnë publikun të shijojë surpriza të jashtëzakonshme nga Arti i madh klasik, para klasik, jazz, dans, e bashkëkohor.

Data :12.11.2014 ,Ora:19:00, Vendi: Universiteti i Arteve(Salla e Madhe)-Sheshi''Nënë Tereza'', Artistë të Zvicrës dhe Shqipërisë, Vendqëndrimi: Plate

Koncerti i datës 21tetor2014, ora 19:00 është free. Sponsorizim i Ambasadës Gjermane.PerformonFrank Dupree(gjerman)

Falenderojmë sponsorin gjeneral Raiffeisen Bank, si dhe Media Partner Digitalb. Falenderojmë sponsorët: Ministria e Kulturës, Bashkia e Tiranës, Instituti Italian i Kulturës, CIDIM - Rome, Ambasada Gjermane Tiranë, Tetori Gjerman, Ambasada e Austrisë, Universiteti i Arteve, EDS Fondation, Delano Restorant, Rogner Hotel, Austrian Airlines, Fondacioni për zhvillimin e kompozicionit, Bashkia Shkodër, Bashkia Përmet, Shkolla e Mesme Kombëtare Artistike “ Jordan Misja “, Roal Mobileri, Ambasada Kroate dhe Flower Lefter Bizhga.

Organizator: Shoqata AELFIOR