Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Verë Ca Belda 2006 Verë Ca Belda 2006
Verë Ca Belda 2006 Verë Ca Belda 2006

Verë / Verë e Kuqe

Verë Ca Belda 2006

nga Grepi Outlet

2.800 Lekë

Verë Cilësore Ca Belda 2006

Sjellja e kësaj vere në Shqipëri është mundësuar nga ''kooperativa' 'e miqëve të verës.

Inovacioni dhe cilësia janë të pranishëme në këtë verë të re nga Daniel BELDA që me siguri nuk do të lërë askënd që e sheh indiferent pët ta provuar.

Pas shumë vitesh të rritjes dhe kultivimit të varjateteve të Monastrell dhe Garnacha, vjen momenti për vjeljen e vreshtave. Vjeljet e vreshtave në fund të vitit 2006, konsiderohen nga Daniel Belda, si kualitete të mjaftueshme për zhvillimin e kësaj vere'' të madhe''. Pas një fermentimi kompleks dhe të kujdesshëm të verës është edukatë që 12 muaj pas mbarimit të stazhonimit në Voza Lisi Francez, si dhe vjetërimin në shishe, të hidhet për shitje në dyqan. Prezantimi dhe shitjet e para u bënë në 5 qershor 2008.

Vreshtat tona janë të rrënjosura në një kore gëlqeror tepër pjellore, në këmbët e malit, me një orientim nga jugu dhe një lartësi prej 600 metra, duke krijuar kushte karakteristike për kultivimin e vreshtave tona. Me ditë të ngrohta të Mesdheut dhe netë të ftohta Kontinentale, vreshtat arrijnë një pjekje të ngadaltë, të cilit po ti shtoshë kujdesin dhe përkushtimin tonë, si dhe kushtet për zhvillim, bëhet një verë shumë personale dhe tepër cilësore

Kjo verë vjen në Shqipëri në 01nëntor2014