Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Detergjent Neutro Universal

Çdogjë për Shtëpi / Detergjente

Detergjent Neutro Universal

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Shitësi e nis produktin 1 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Detergjent dhe jo UJE

A e dini qe kur blejme nje detergjent per kuzhine, banjo, xhama apo shume lloje te tjera, keto me se shumti jane uje? 60% e kostos se nje produkti rritet vetem nga pjesa e ujit qe perben ate detergjent.

Hygenia Universal lind nga idea qe te tregtohet vetem esenca qe ne te vertete pastron dhe te kursehen sa me shume leket qe shpenzohen per pjesen e ujit qe perben ate detergjent. Te kursehen gjithashtu edhe leket e konfecionimit, aksizave, etiketimeve, trasporteve dhe leket e fitimeve te kalimeve nga fabrikimi tek konsumatori.

Hygenia Universal eshte pikerisht nje esence ose detergjent i perqendruar qe sherben per pastrimin e pllakave, xhamave, mobiljeve, inoxit, mermerit etj qe mund te gjenden ne shtepi.

Mjaftojne vetem 50 ml produkt te bashkuar me 950ml uje per te perftuar nje detergjent universal te gatshem per perdorim per te pastruar xhamat, mobiljet, apo pajisjet elektroshtepiake. Vec tensioaktiveve jojonik te cilet jane elementet qe me te vertete pastrojne, ky produkt permban edhe alkook isopropilik per dizinfektimin e siperfaqeve dhe per te mundesuar avullimin e shpejt te produktit per te mos lene gjurme mbi siperfaqe. keshtu, pas perdorimit do te keni siperfaqe te pasterta dhe te sigurta per femijet tuaj.

Mendoni pak se duke e holluar me kete perqindje, vetem nga nje liter esence do te mund te perftoni 20 lt produkt te gatshem. Ndersa nga 4 litra esence qe eshte paketimi ne shitje do te mund te perftoni deri ne 80 lt produkt te gatshem. Mjafton 1 kontenitor 4 lt per te mos blere me produkt universal per 1 vit.

Dhe kjo vetem per 1200 leke.

Provojeni dhe do te mbeteni te kenaqur.

Nese doni te pastroni edhe dyshemene me Hygenia Universal, mjafton te holloni 50 ml produkt ne 5 litra uje dhe do ta shikoni ate te rezatoje si asnjehere me pare. dhe nuk ka nevoje per shperlarje fale elementeve qe pakesojne shkumen deri sa te behet pothuajse e padukshme ne siperfaqe.

Blijeni tani. 1200 leket per 80 litra produkt do te thote qe nje liter po e bleni me vetem 15 leke.