Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Histori të Shkurtra për Shpirtin Histori të Shkurtra për Shpirtin
Histori të Shkurtra për Shpirtin Histori të Shkurtra për Shpirtin

Libra dhe CD / Libër Shqip

Histori të Shkurtra për Shpirtin

nga Grepi Outlet

600 Lekë

Autori: Bruno Ferrero

Ky libër përmban rrëfime të shkurtra dhe ndonjë mendim: pilula të vogla mençurie shpirtërore. Është i mjaftueshëm një rrëfim në ditë: pasi ta keni lexuar nuk do të jeni më i njëjtë.