Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë Tavolinë

Çdogjë për Shtëpi / Zbukurime

Mbulesë Tavolinë

nga qendistari diana

35.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 10 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Mbulesë tavoline 100% pambuk.

Përmasat : 160 x 220cm + 12 picata me përmasa 30cm x 30cm + 12 mbajtëse për pironj-lugë-thikë.