Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mbulesë  Krevati Mbulesë  Krevati
Mbulesë  Krevati Mbulesë  Krevati

Çdogjë për Shtëpi / Punime Dore

Mbulesë Krevati

nga qendistari diana

40.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 10 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Mbulesë krevati

Materiali: Lino.

Përmasat: 220 x 240 cm.

Mbulesa është e sapo përfunduar, së bashku me dy këllëfë zbukurimi.