Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shijaku si ka qenë

Vepra Arti / Piktura

Shijaku si ka qenë

nga Fondi "Mustafa Faja"

2.000 Lekë

Ngjyra vaji ne kanavace mbi kompesate 20 x 30 cm

Gent Faja