Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Burri me kose

Vepra Arti / Piktura

Burri me kose

nga Fondi "Mustafa Faja"

3.000 Lekë

pastel mbi leter 10 x 15 cm

Bled Haxhiu