Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bisedë Bisedë
Bisedë Bisedë

Vepra Arti / Piktura

Bisedë

nga Fondi "Mustafa Faja"

7.000 Lekë

Pastele mbi leter 30 x 40 cm autor Bled Haxhiu