Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM
ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM

Elektronikë / Audio

ihome Dock Portativ për iPhone, iPod dhe radio FM

nga Grepi Outlet

9.500 Lekë

iHome është zgjidhja ideale për ata që duan një sistem portativ dhe ekonomik për të dëgjuar muzike. Mund të degjoni radio FM, muzikë nga iPhone apo iPod ose ta përdorni si orë zgjimi, ku të gjitha funksionet komandohen në distancë me telekomandë. Vjen me bateri të rikarikueshme për mos ta ndalur muzikën kudo që të jeni. Tepër i përshtatshëm për Party, duke qënë se ka volum shumë të lartë. Çdo i ftuar në festë mund të vendosi telefonin te Ihome Dock Portativi dhe të shpërndajë librarinë e tij muzikore.

Funksionet:

  • Dock universal për të karikuar dhe luajtur muzikë përmes një iPhone apo iPod( Punon edhe për iPhone5)
  • Sistem aukustik Bongiovi.
  • Procesim dixhital sinjali në kohë reale që zgjeron bandën e audios dhe shton harmonikat që mungojnë, pa shtuar zhurma. E përmirëson në mënyrë efektive qartësinë e audios dhe e thellon basin.
  • Alarm zgjimi me opsione për ditët e javës ose fundjavë.
  • Radio FM me 6 slote për të ruajtur frekuencat.
  • Telekomanda kontrollon volumin, radion dhe funksionet e iPhone apo iPod.
  • Porte Aux-in ku mund të degjoni burimet të tjera audio (kompjuter, CD, etj).
  • Orë dixhitale me sistem 12 ose 24 orësh.