Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Çentro për Tavolinë

Çdogjë për Shtëpi / Punime Dore

Çentro për Tavolinë

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 6 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Çentro për tavolinë

Materiali : Përbëhet nga një rrjet e bardhë dhe shiriti është saten. Punimi bëhet me ngjitje nga silikoni i nxehtë duke siguruar edhe jetëgjatësin e produkteve.