Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kujtim nga femijeria Kujtim nga femijeria
Kujtim nga femijeria Kujtim nga femijeria

Vepra Arti / Grafikë

Kujtim nga femijeria

nga Fondi "Mustafa Faja"

3.000 Lekë

Tempera ne leter 18 x 20 cm

Ergys Faja