Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Natyrë e qetë Natyrë e qetë
Natyrë e qetë Natyrë e qetë

Vepra Arti / Piktura

Natyrë e qetë

nga Fondi "Mustafa Faja"

2.000 Lekë

Tempera ne leter 12 x 20 cm

Ergys Faja