Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bukë e ullinj Bukë e ullinj
Bukë e ullinj Bukë e ullinj

Vepra Arti / Grafikë

Bukë e ullinj

nga Fondi "Mustafa Faja"

2.000 Lekë

Grafike me ngjyra tempera 15 x 20 cm

Ergys Faja