Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pranverë në Vermosh Pranverë në Vermosh
Pranverë në Vermosh Pranverë në Vermosh

Vepra Arti / Piktura

Pranverë në Vermosh

nga Fondi "Mustafa Faja"

3.000 Lekë

Pikture me tempera ne karton 20 x 30 cm

Ergys Faja