Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ne Shilore Ne Shilore
Ne Shilore Ne Shilore

Vepra Arti / Grafikë

Ne Shilore

nga Fondi "Mustafa Faja"

2.000 Lekë

Linogravure, 10 x 18 cm me kornize autor

Ergys Faja