Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zemër si Boja

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Zemër si Boja

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Cornelia Funke

Zemër si boja

Roman
Përktheu: Elona Mistrovica
Nr. i faqeve:
ISBN
Çmimi: 1200 lekë

Megi i adhuron librat, ashtu si i ati, Moja. Asgjë nuk e bën më të lumtur se të jetojë e qetë në shtëpi, por një ditë, një i huaj troket në derë dhe përsëri, ashtu si dhe herë të tjera në të shkuarën, Moja fillon të paketojë plaçkat. Duhet t’ia mbathin, të fshihen. Por nga çfarë? Nga kush? Shpejt e fshehta do të zbulohet: Moja, zëri i të cilit ka aftësinë e jashtëzakonshme që të përhapë jetë në libra, një natë mizore guxoi të lexonte një libër të vjetër, “Zemër si boja”, ndërsa një zotëri i lig me zemër të zezë, Bricjapi, u çlirua nga litarët e fjalëve dhe u shfaq në sallon. Po në të njëjtin çast fatal, ndodhi edhe diçka tjetër më e rëndë: gruaja e Mosë u zhduk përgjithmonë mes faqeve të librit. Ndërkaq, Bricjapi i pamëshirshëm kërkon prej Mo Gjuhëzanës që t’ia nënshtrojë dhuntinë e tij qëllimeve të veta djallëzore.
Megi gjendet e përfshirë në një vorbull ndodhish, gjatë të cilave përfytyrimi shndërrohet në realitet..