Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Adriatiku

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Adriatiku

nga Botimet Dudaj

500 Lekë

Alessandro Leogrande

Adriatiku

Përktheu: Adrian Beshaj

Nr. i faqeve: 76

ISBN 978-99943-0-330-4

Çmimi: 500 lekë

“Po lexoj ‘Adriatiku’, eBook-un e Alessandro Leogrande-s.

Një rrëfim interesant.

Një reportazh narrativ.

Një refleksion mbi tokat që lagen nga deti Adriatik. Një det ku shohim veten dhe njëri-tjetrin…”

— Roberto Saviano