Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Një Grua e Denjë

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Një Grua e Denjë

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Sveva Casati Modignani

Një grua e denjë

(Roman)

Përktheu: Guri Shyti

Nr. i faqeve: 384

ISBN 99943-33-20-8

Çmimi: 850 lekë

Në një fshat të vogël të Sicilisë, një murgeshë enigmatike i jep një intervistë të bujshme një gazetari të guximshëm. Ajo quhet Nensi Pertinaçe dhe përpara se të zhdukej në mënyrë të beftë, pa lënë gjurmë, kishte qenë një nga gratë më të famshme të Nju-Jorkut, madje që synonte deri edhe kolltukun e kryetares së bashkisë. Por mbi të kaluarën e saj rëndon hija e gjatë e Koza Nostras, ndërsa e tashmja nuk ngjan aq e qartë dhe e kthjellët... Një roman mbresëlënës, prej të cilit është bërë një film me Serena Grandin dhe Kerol Altin, i transmetuar nga Kanali 5.