Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dashuritë e Një jete

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Dashuritë e Një jete

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Sveva Casati Modignani

Dashuritë e një jete

(Roman)

Përktheu: Dorina Doganaj

Nr. i faqeve: 360

ISBN 99943-33-90-8

Çmimi: 850 lekë

Një mëngjes vere, në kishën milaneze të San Markos, dikush sulmon e godet rëndë në kokë një grua të re e të bukur, ndërsa ajo lutej. Pas shtrimit në spital dhe operacionit, në zgjim, gruaja nuk kujton asgjë nga e kaluara e saj. Dhe kështu detyrohet të fillojë një proces të vështirë për të rifituar identitetin e saj. Pak nga pak nisin e lulëzojnë copëza kujtimesh e mes vështirësive ajo nis të rikompozojë historinë e jetës së saj dhe të familjes...