Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Dopio (100% pambuk)

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh

Komplet Çarçafësh Dopio (100% pambuk)

nga Qendistari AGIA

6.500 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Komplet çarçafësh dopio, puplin.

Përmasat: Çarçafi i dyshekut 240 x 250 cm, çarçafi i jorganit 240 x 280 cm, jastëku 90 x 62 cm.