Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Çarçafësh Dopio  (100% pambuk)

Çdogjë për Shtëpi / Set çarçafesh të qëndisur

Komplet Çarçafësh Dopio (100% pambuk)

nga Qendistari AGIA

7.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Komplet çarçafësh të qëndisur.

Kompleti është i punuar në puplin të cilësisë së parë, ka 5 jastëk (dy të mëdhenj dhe një të vogël, të cilët janë të qëndisur)

Përmasat: Çarçafi i dyshekut 240 x 250 cm, çarçafi i jorganit 240 x 280 cm, jastëku 90 x 62 cm, por sipas porosisë mund të bëhet edhe me permasa të tjera.

Është mirë që të lahen në 30-40 gradë në lavatrice.