Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Reçel Fiku

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

Reçel Fiku

nga Grepi Outlet

600 Lekë

Reçel fiku prodhuar nga punishte Bonjo, Përmet, me teknologji tradicionale.

Pesha: 2 kg

Produkt tepër i shijshëm, i përshtatshëm për të gjithë.