Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Reçel Qershie

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

Reçel Qershie

nga Grepi Outlet

700 Lekë

Reçel qershie prodhuar nga punishte Bonjo, Përmet, me teknologji tradicionale.

Pesha: 2kg

Produkt tepër i shijshëm, i përshtatshëm për të gjithë.