Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gliko Fiku

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

Gliko Fiku

nga Grepi Outlet

1.300 Lekë

Gliko fiku i egër prodhuar nga punishte Bonjo, Përmet, me teknologji tradicionale.

Pesha: 1380 gr

Produkt tepër i shijshëm, i përshtatshëm për të gjithë.

Produkti i duhur për të gjitha zonjat që duan të ruajnë traditat e vjetra të mikëpritjes .