Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gliko Qershie

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

Gliko Qershie

nga Grepi Outlet

1.300 Lekë

Gliko qershie prodhuar nga familje Përmetare, me teknologji tradicionale.

Prodhuar nga qershi transparente italiane.

Pesha: 1380 gr

Produkt tepër i shijshëm, i përshtatshëm për të gjithë.

Produkti i duhur për të gjitha zonjat që duan të ruajnë traditat e vjetra të mikëpritjes .