Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motorri  Foribord Yamaha  F6 Motorri  Foribord Yamaha  F6 Motorri  Foribord Yamaha  F6
Motorri  Foribord Yamaha  F6 Motorri  Foribord Yamaha  F6 Motorri  Foribord Yamaha  F6

Mjete Lundrimi / Gomone

Motorri Foribord Yamaha F6

nga YAMAHA MARINE CROATIA

235.000 Lekë
220.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Yamaha-F6 vjen me 6 kuaj fuqi , 4 kohësh me serbator të integruar 1.1 l

Pesha motorrit 27kg/b gjenerata e re 2014 me dorezën për mbajtje dhe transport të lehtë .

Motorr shumë praktik dhe I fuqishëm për të gjitha tipet e gomoneve apo varkave.

2vite garanci