Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5
Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5 Motorri Foribord  Yamaha F 5

Mjete Lundrimi / Gomone

Motorri Foribord Yamaha F 5

nga YAMAHA MARINE CROATIA

209.000 Lekë
206.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Yamaha F 5 kuaj, katër kohësh .

Serbator i integruar 1 litër

Pesha e motorrit 27 kg

Është këmbëshkurtër dhe ideal për të gjitha gomonet apo varkat

Trupi i motorrit është antikorozion

Ka dorezë praktike për ta mbajtur e për ta transportuar.