Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014 Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014 Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014 Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014
Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014 Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014 Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014 Motorri  Yamaha F 4 Forstroke 2014

Mjete Lundrimi / Gomone

Motorri Yamaha F 4 Forstroke 2014

nga YAMAHA MARINE CROATIA

198.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Është një motor I fuqishëm gjenerata e re e Motorave Yamaha. Motorrët e rinj kanë dorezë për transport të lehtë.

Kanë serbator benzine 1.1L, pesha e motorit 27 kg.

1 vit Garanci

Një motorr që do ju shërbej për gjithë jetën.