Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S
Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S Gomone Yamaha 310 S

Mjete Lundrimi / Gomone

Gomone Yamaha 310 S

nga YAMAHA MARINE CROATIA

208.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 3 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

Yahama 310 S është ndër gomonet profesionale më të mira.

Gjatësi 3.10m

Gjerësi 1.58 m

Motorri i rekomanduar deri në 9.9 kuaj, mban deri në 600 kg,për 5 persona të rritur.

Fund alumini pesha e gomonit 51 Kg-, 3+1 dhoma ajri

Gomonia është me 4 shtresa të ndryshme .

Ju kujtojmë se motorri I vendosur në gomonen në foto nuk është i përfshirë në çmimin e gomones, por është thjeshtë për reklamë .